Wij zijn er!

Elke werkdag van 09:00 tot 17:30 helpen wij u graag!

Contact

Onze schade herstellers

Autoschade Roos

Heeft je auto een kras, deuk of forse schade? Autoschade Herstel Roos Alkmaar houdt je mobiel! Geen zorgen.

Autoschade, wat nu? Na een ongeval, aanrijding of vandalisme heb je weinig behoefte aan ingewikkeld regelwerk. Schakel daarom Autoschade Herstel Roos Alkmaar in. Wij garanderen dat je mobiel blijft en zullen je volledig ontzorgen. Snel weer op weg, dat wil toch iedereen?

Vertrouwd & vakkundig
Autoschade Roos is sinds 1987 een begrip in Alkmaar en omstreken. Je vindt ons op Bedrijventerrein Beverkoog. Wij zijn een full service en universeel autoschadeherstelbedrijf, met zo nodig passend vervangend vervoer. Kies ook voor snel en professioneel schadeherstel zonder zorgen, kies Roos.

Voor iedereen & met garantie
Wij repareren autoschades voor alle verzekeringsmaatschappijen, vaak als speciaal geselecteerd autoherstelbedrijf. En je ontvangt standaard 4 jaar schriftelijke FOCWA garantie op ons autoschadeherstel. Als onderdeel van Autoschade Herstel Groep bieden wij zelfs meer dan dat.

Interieurschades

Nomot is een modern en innovatief ambachtsbedrijf dat in opdracht van verzekeraars, volmachten, bedrijven en particulieren de meest uiteenlopende schades aan interieurgoederen reinigt en repareert. Nomot biedt tevens een totaaloplossing. Als herstel niet mogelijk is of de klant een andere oplossing wenst, wordt er een Nomot-advies uitgebracht. Nomot is overtuigd van haar kwaliteit van herstel en reiniging, reden waarom Nomot al haar reparaties garandeert.

 

Tapijt en meubelreiniging

Heeft u schade opgelopen op uw tapijt of meubels? Dan verwijzen wij u graag door naar Chem-Dry.

Chem-Dry is wereldwijd marktleider op het gebied van tapijtreiniging en meubelreiniging. Vele miljoenen meters stoffering worden met de unieke Chem-Dry reinigingsmethode gereinigd.

Naast een schoon tapijt en gereinigd meubilair draagt de Chem-Dry methode ook bij aan een beter binnenmilieu. Dit wordt steeds belangrijker vooral in de zakelijke markt, maar ook bij u thuis is een gezond binnenmilieu een prettige gedachte.

 

Contra expertises

In geval van schade, waarbij naast materiële schade ook sprake kan zijn van bedrijfsstagnatie of bedrijfsstilstand kunt u zich bij laten bijstaan door een eigen deskundige "contra-expert".

Op de meeste polissen zijn de kosten van een eigen deskundige, "contra-expert", meeverzekerd.

Contra-expertises vinden plaats op vele terreinen zoals:

  • opstallen
  • inboedels
  • sieraden
  • antiquiteiten
  • goederen
  • inventarissen
  • huurdersbelangen
  • bedrijfsschaden

Kijk voor meer informatie over contra expertises op de website van Benjamins Taxaties B.V.

Stichting Salvage

Een brand is een heel ingrijpende gebeurtenis die grote gevolgen kan hebben. Deze gevolgen zijn vaak niet te overzien en mensen die een brand meemaken, voelen zich letterlijk ontredderd. Stichting Salvage is er om hen de eerste ondersteuning te bieden. Stichting Salvage zorgt voor persoonlijke hulp, beperkt de schade zo veel mogelijk en treed op namens de gezamenlijke brandverzekeraars.

Stichting Salvage is actief in heel Nederland. Als er een brand gemeld wordt, zorgt onze alarmcentrale er voor dat er meteen een Salvagecoördinator naar de plaats van de brand gaat. Salvage heeft overal in Nederland coördinatoren beschikbaar, zodat snelle hulp ter plaatse is gegarandeerd!

Glasschade services Tonkes

Heeft u glasschade?

Ruud Tonkes Glas en Timmerbedrijf plaatst en vervangt alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen, zoals isolatieglas met glas-in-lood, hoogrendement-glas, zonwerend glas, gecoat glas, veiligheidsglas, isolatieglas met luxaflex, isolatieglas met kruisroeden, glas-in-lood en nog vele andere soorten.

Ter verhoging van uw leefcomfort levert Ruud Tonkes Glas en Timmerbedrijf diverse soorten isolerende beglazing: normaal isoglas, maar ook HR+ en HR++ glas, waarbij HR staat voor Hoog Rendement. Soms is het niet mogelijk om isolerend glas te plaatsen. Dan is de mogelijkheid van voorzetramen vaak een goede oplossing om toch de koude buiten te houden.

ANWB Alarmcentrale

Hulp nodig?

Bij problemen in het buitenland kunt u contact opnemen met de ANWB Alarmcentrale. De alarmcentrale is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer: (088) 2692 888. Vanuit het buitenland belt u 00 31 88 2692 888.

Overzicht steunpunten Alarmcentrale

U kunt ook een e-mail sturen naar: alarmcentrale@anwb.nl.

 

Alle denkbare beschadigingen

Novanet is een landelijk opererend bedrijf. Repareert alle denkbare beschadigingen in en- om huizen, gebouwen, auto's, boten, caravans, campers en vliegtuigen. Wij renoveren bestaande keukens en badkamers door ze in iedere gewenste kleur te spuiten. FloorCare is een afdeling binnen Novanet die zich bezighoudt met alles op het gebied van natuursteen zoals o.a. marmer en graniet. 

CasaNovanet is een nieuwe werkmaatschappij binnen de Novanet Groep die te koop staande huizen in een kort tijd opknapt en verkoopklaar maakt. U kunt er ook terecht als u uw huis wilt laten restylen en moderniseren.